استفاده از جو در قم در تولید پارچه

یک غله ساده  که اکثر ما در انبارهای خود داریم جو در قم است. اما تعداد کمی از ما فواید بسیاری برای سلامتی و زیبایی آن را می دانیم. جو دارای کالری نسبتا کم، فیبر بالا و سرشار از ویتامین ها و مواد مغذی است.

جو پوست کنده به دلیل محتوای سبوس آن بسیار مفید است.

جو غنی از مواد مغذی است و یک وعده غذایی رضایت بخش است. سرشار از فیبر و مواد معدنی ضروری مانند: سلنیوم، مس، تریپتوفان و منگنز است.

این به شما انرژی می دهد و باعث می شود در بخش خوبی از روز احساس رضایت داشته باشید.

منگنز موجود در جو به شما کمک می کند تا احساس شادی و انرژی داشته باشید. همچنین سیستم عصبی شما را آرام می کند.

محققان هاروارد اثرات مصرف روزانه یک صبحانه غلات را بررسی کردند. این مطالعه در یک دوره 19 ساله نشان داد که مردانی که روزانه از غلات کامل صبحگاهی لذت می برند، 29 درصد کمتر در معرض خطر نارسایی قلبی هستند.

جو

جو به کاهش وزن کمک می کند، تا حدی به دلیل چندین نوع اسید آمینه ضروری و تا حدی به دلیل محتوای فیبر آن.

جو سطح قند خون شما را تعدیل می کند، بنابراین از اوج و افت قند معمولاً مرتبط با فرآیند ذخیره چربی جلوگیری می کند.

جو، در مقایسه با سایر غلات، کالری کمی دارد و در عین حال، یک وعده غذایی رضایت بخش است و به شما کمک می کند مدت طولانی تری احساس سیری کنید، بنابراین نیازی به خوردن مکرر آن ندارید.

یک مطالعه پنج هفته ای ترکیبات مختلف دانه را مقایسه کرد. نشان داد که بزرگسالانی که مصرف جو خود را افزایش دادند، کاهش فشار خون را تجربه کردند.

جو سرشار از لیگنان های گیاهی است که از سرطان سینه و سایر سرطان های وابسته به هورمون و همچنین بیماری های قلبی محافظت می کند.

جو با کاهش رادیکال های آزاد و چربی احشایی و تثبیت فشار خون، شانس ابتلا به سرطان و بیماری قلبی را به حداقل می رساند.