با خوردن عدس کیلویی 1401 در طول روز از سکته قلبی در امان بمانید

عدس کیلویی 1401 از نظر سدیم و چربی اشباع کم و پتاسیم، فیبر، فولات و مواد شیمیایی گیاهی به نام پلی فنول که دارای فعالیت آنتی اکسیدانی هستند، زیاد است.

این خواص تغذیه ای محققان را بر آن داشته است تا اثرات آنها را بر بیماری های مزمن مطالعه کنند عدس همچنین حاوی نشاسته مقاوم دیر هضم است که جذب کربوهیدرات ها را با اثرات کاهش قند خون به تاخیر می اندازد و همچنین منبعی از پری بیوتیک است که فلور روده را تغذیه می کند تا از بیماری های گوارشی جلوگیری کند.

مطالعات حیوانی نشان داده است که عدس می تواند فشار خون، کلسترول خون و گلوکز خون را کاهش دهد مطالعات انسانی نشان داده است که عدس ممکن است سطح کلسترول را در افراد مبتلا به دیابت بهبود بخشد و ممکن است از سرطان سینه در زنان محافظت کند.

درباره تحقیقات مرتبط با سلامت در مورد دسته وسیع تر حبوبات بیشتر بیاموزید رایج ترین انواع عدس موجود در ایالات متحده عدس سبز، قهوه ای، سیاه، قرمز، زرد و نارنجی است.

عدس

در این دسته بندی ها انواع خاصی مانند عدس سبز پوی (عدس دو پوی) یا عدس فرانسوی یا عدس بلوگا سیاه وجود دارد آنها ممکن است به صورت عدس کامل فروخته شوند یا با برداشتن پوسته ها تقسیم شوند.

عدس کامل با پوسته دست نخورده زمان بیشتری برای پختن نیاز دارد و شکل خود را حفظ می کند عدس را بدون پوسته خرد کنید خیلی سریع پخته و به صورت پوره در می آید.

این تفاوت ها در بافت تعیین می کند که در کدام دستور العمل ها می توان از آنها استفاده کرد عدس به صورت خشک یا کنسرو شده موجود است.

عدس خشک شده را به مدت یک سال در ظرف در بسته در مکانی تاریک، خشک و خنک نگهداری کنید عدس پس از پخت به مدت یک هفته در یخچال یا تا سه ماه در فریزر نگهداری می شود.

عدس بسیار متنوع است آنها بافتی غنی و خاکی دارند و به هر غذایی فیبر و مواد مغذی بیشتری می بخشند آنها می توانند ضخامت و حجم را به دستور غذا اضافه کنند.

به دلیل بافت دلچسب و محتوای پروتئین آنها، گاهی اوقات به عنوان جایگزینی برای گوشت استفاده می شود.