سطح طبیعی نچسب و طبیعت محکم قابلمه چدن گرانیتی میلان ممکن است از مهمترین مزایای چدن باشد، اما مزایای ظروف پخت و پز به همین جا ختم نمی شود. برخی دیگر از مزایای قابل توجه پخت و پز با چدن عبارتند از:
گرما را به خوبی حفظ می کند. هنگامی که چدن گرم شد، گرم می ماند که به گرم نگه داشتن غذا کمک می کند. اما باید بدانید که این بدان معناست که مدتی طول می کشد تا چدن کاملاً گرم شود و کاملاً خنک شود.
با بسیاری از منابع گرما به خوبی کار می کند. چدن را می توان بر روی هر نوع اجاق گاز (گاز، برق یا القایی) استفاده کرد. همچنین می توان آن را روی شعله باز مانند آتش کمپ استفاده کرد یا به عنوان ظرف پخت مستقیماً در فر قرار داد.
پاک شوندگی راحت. هنگامی که اصول تمیز کردن چدن را بدانید، تمیز کردن آن از سایر انواع ظروف دشوارتر نیست. به علاوه، سطح طبیعی نچسب آن حتی ممکن است تمیز کردن آن را نسبت به شیشه یا آلومینیوم آسانتر کند.
مقرون به صرفه ظروف چدنی اغلب با قیمت های مقرون به صرفه فروخته می شوند و از آنجایی که تقریباً برای همیشه ماندگار هستند، می توانید آن را به عنوان یک سرمایه گذاری یکبار مصرف در نظر بگیرید.
معمولاً به راحتی میتوان چدن را در مغازههای دستفروشی و دست دوم پیدا کرد، در اشکال و اندازه های زیادی وجود دارد. تابه های چدنی احتمالاً محبوب ترین شکل این ظروف هستند، اما از چدن برای ساخت قابلمه، توری، کیک تابه، ورق پیتزا و غیره نیز استفاده می شود.
قابل استفاده برای پخت و پز و سرو. بسیاری از مردم ظروف چدنی را از نظر زیبایی شناختی دلپذیر می دانند و می توانند افزودنی خوبی برای هر سفره ای ایجاد کنند. در واقع، بسیاری از رستوران ها حتی از تابه های چدنی کوچک به عنوان ظروف سرو استفاده می کنند.