در سالهای اخیر، نگرانیها در مورد آلودگی زیستمحیطی منجر به توسعه ساختارهای ساندویچی با الیاف طبیعی به عنوان جایگزینی برای سازههای مبتنی بر نفت شده است.
این مقاله به بررسی مطالعات مختلف بر روی ساختارهای ساندویچی متشکل از الیاف سلولزی غیر چوبی می پردازد.
این الیاف عمدتاً شامل کتان، کنف، جوت، کناف، سیزال، زغال اخته و بامبو است.
مطالعات بر اساس طناب کنفی، اجزای مورد استفاده و آزمایشات تجربی/تحقیقات عددی طبقه بندی می شوند.
علاوه بر این، چند پیشنهاد برای تحقیقات آتی در زمینه سازه های ساندویچی دوستدار محیط زیست ارائه شده است.
گرمایش زمین در نتیجه تغییرات آب و هوایی به یک نگرانی بزرگ برای مردم در سراسر جهان تبدیل شده است.
اخیراً توجه کل جامعه آگاه را به خود جلب کرده است، با این ترس که اگر به درستی مورد توجه قرار نگیرد، منجر به انقراض گونه های متعددی در سراسر جهان شود.
در عین حال، تهدیدی برای سلامت انسان، امنیت غذایی، محیط زندگی و استاندارد زندگی خواهد بود. بنابراین، راه حل های ممکن بر این اساس بررسی می شوند.
مقررات در مکانهایی وضع شده است که شیوههای تولید سبز را الزامآور میکند، انتشار CO2 را محدود میکند و تاکید بر منابع تجدیدپذیر همراه با جستجوی جایگزینهایی برای مواد کربن مثبت است.
به دلیل قابلیت استفاده چندمنظوره، چرخه تولید کوتاه، تقاضای سرمایه پایین در کشت، امکان تبدیل منفی کربن و مواد جذب آسان کربن مورد توجه زیادی قرار گرفته است.
این مقاله کنف را به عنوان یک منبع تجدیدپذیر بسیار امیدوارکننده از جمله کاربردهای بالقوه آن در کاغذ، منسوجات، کامپوزیت ها، سوخت های زیستی و صنایع غذایی بررسی می کند.